Om mig

Fullständigt Namn: Sebastian Holmbom
Fullständig Ålder: 1986 - 10 - 02 - XXXX
Fullständigt Kön: Male ( Svenska: Man )
Antal Fruar: Endast 1 Sambo
Antal Barn med samma Sambo: 2st "Stjärn" - Gossar
Antal Bostäder: Lyxig Lägenhet Norröver
NU FÅR DET VARA NOG!

lördag 2 maj 2009

Livet på en Camping! ( Hökensås )

Idag var det dags att åka ut till Hökensås där Allie har varit sedan Torsdags kväll med barnen, Hennes föräldrar Annki o Anders har nämligen sin Husvagn där ute.... Innan avresa var jag tvungen att mata lilla bettan slurp......50 liter....

Ni som inte sett fälgarna på riktigt kan ju passa på att kolla nu blev redigt bra, inte riktigt rättvist då den är smutsig på denna bilden HAHA!


Nu är vi äntligen på plats ute på Hökensås och deras camping Liam springer runt lite hur han vill här uppe och han stormtrivs skulle kunna bo här jämt det är det ingen tvekan om, alla i området där husvagnen ligger hade gärna velat ha Liam där dom älskar honom lika mycket som Mamma och Pappa gör....han är utsedd till Hökensås charm knutte och alla Hundars favorit då han vill helst ge dom Godis så ofta han får tillfälle.



En stund efter att jag hade kommit ut så ringde telefonen....NEJ inte jobb tänkte jag....men inte det var Mamma som hade blivit sugen på en lång och härlig camping semester =) nej skämt osido men dom ville väl komma o hälsa på....så vi bestämmde att dom skulle komma ut och vara med oss och grilla på kvällen...

Liam som vi så många gånger försökte få att vila någor timme på dagen för han var sååå trött men hur vi än gjorde så ville han inte sova...det var Hoppa dit, och hoppa hit, och sedan sparka lite boll och sen springa iväg från Husvagnen för att aktivera både Pappa och Morfar. 

Senare kom Farmor och Lasse och Anton ( A"G"n ) som Liam säger. Då var det stört omöjligt att få Liam att sova han verkligen älskar när Anton leker med honom. Idag blev det mkt blandning av Bandy och Fotboll. 

Just det höll jag ju på att glömma jag gjorde något helt otroligt här ute... som jag aldrig trodde jag skulle göra............ Hjälpte till att sätta upp Vindskyddet.......HELT OTROLIGT.

Senare på kvällen blev det grillning Kotletter, Kebab pinnar och Potatis och Grönsaker och Sås. 
Bättre kunde det inte bli... Förutom Fikat och Godiset som kom senare på kvällen.




Här ser vi en trött Orvin som också har varit med om mycket denna dag...Dels har han varit med och spelat fotboll men tyvärr var bollen lite för stor för att få in i munnen vilket iofs var tur för oss då kunde han inte springa iväg med den eller bita sönder den. Men att skälla det gillade han. 

Tidigare på dagen innan Farmor hade kommit så satt vi och försökte få lille Leo att sova eller jag gjorde det medans dom andra förberedde Maten eller inte Anders såklart för han satt ute o skuggan och läste Aftonbladet... Hann du inte läsa den på toan imorse eller???? =) 

Helt plötsligt så började hundarna skälla inne i vagnen och helvetet bröt loss...Allie o Annki skrek där inne och Anders sprang in... Då hade Tintin fått tag i Orvin då har nästan lite syskon kärlek till varandra eller som Gees Husvagnsgranne sa att dom är som ett gift par...Dom klarar att vara ihop med varanda ett tag med sedan brakar helvetet loss och dom har ett litet familjegräl...tyvärr är det ju så att Orvin som är äldst är en kaxig liten hund som nästan är helt blind, och Tintin är ung och skärpt... Så Tintin hade ett grepp om Orvin och där satt dom 3 människor och försökte få isär dom.... Allie höll i Orvin och Annki höll i Orvin Anders Höll i Tintin och försökte dra bort dom men ack det gick åt pipan..... Jag hörde dom ropa på hjälp och slängde ( la ner Leo i vagnen ) iväg Leo. Kollade var som hände och började genast leta reda på redskap... Tält rör ??? NEJ...leta...leta...leta.... en plastad tältpinne?? JAAAA.... Sprang in med denna i vagnen och satte in i Tintins mun och Anders hjälpte till och bända bort Tintin..... Wow....Sibbe dagens Hjälpte....

hehe * applåder *

Efter denna händelsen var alla lite skakis och trötta.... Speciellt offret nedanför..... 



Alla nöjda och glada...kanske utom Tintin som fick sitta inne i sängen hela Kvällen... 


Nu har vi kommit till Dagens Filmsnutt! 

Luta er tillbaka och njut...! 


1 kommentar:

  1. Det var en händelserik dag för er.

    Efter allt detta ringer vi och vill hälsa på.

    Tack för en trevlig och mysig kväll tillsammans.

    SvaraRadera